ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΕΑ

Εκτυπωτές και Πολυμηχανήματα
Εκτυπωτές και πολυμηχανήματα ιδανικοί για οικιακή και επαγγελματική χρήση

picture

Εκτυπωτής KYOCERA FS-1120D - FS-1120DΝ
Ιδανικός για τιμολόγηση

Ταχύτητα εκτύπωσης 30ppm,
Ανάλυση Fast1200 dpi,
Μνήμη 32MB επεκτάσιμη μέχρι 544MB Ram, Emulations PCL6 / PCL5e / PSIII and Prescribe IIe Σύνδεση USB 2.0 Full Speed, Tray 250 pages A4 + 50 pages BY PASS (20.000 σελ. εκτυπ/μήνα)
FS-1120DΝ Ίδια χαρακτηριστικά με επιπλέον κάρτα δικτύου PS-1109 10/100/1000mbps


Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος

picture

Εκτυπωτής SAMSUNG CLP-320
Έγχρωμος εκτυπωτής Ιδανικός για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Ο CLP-320N της Samsung μπορεί να αντικαταστήσει πολλούς μεγαλύτερους εκτυπωτές. Οι δυνατότητες δικτύωσής του επιτρέπουν στην οικογένεια ή στους συναδέλφους σας να συνδεθούν και να απολαύσουν έγχρωμες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, χωρίς να βασίζονται σε πολλούς διαφορετικούς εκτυπωτές για να εκπληρώσουν τις ανάγκες τους. Με ανάλυση έως και 2400 x 600 dpi, ο CLP-320N χαρίζει εντυπωσιακά χρώματα, ενώ ξεχωρίζει για τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, με την κομψή μαύρη και γκρι πρόσοψή του, ο εκτυπωτής αυτός χωράει άνετα σχεδόν παντού

 

 


Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος

picture

Εκτυπωτής ΒΙZHUB 20P
Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής

Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής KONICA MINOLTA bizhub 20P Μεγάλα πλεονεκτήματα σε μία συμπαγή συσκευή. Λύση χαμηλής δαπάνης και υψηλών δυνατοτήτων. Ταχύτατος ασπρόμαυρος δικτυακός εκτυπωτής με ενσωματωμένη εκτύπωση διπλής όψης και αναλώσιμα μακράς διάρκειας, είναι η ιδανική λύση για πολυάσχολα γραφεία και επιχειρήσεις
Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος

picture

Εκτυπωτής ΒΙZHUB 35P
Έγχρωμος δικτυακός εκτυπωτής

Πανίσχυρος, έγχρωμος δικτυακός εκτυπωτής, με ασύγκριτα χαμηλή τιμή toners!!!!!Εκτυπώνει 30 έγχρωμες και 30 ασπρόμαυρες σελίδες το λεπτό και διαθέτει ενσωματωμένη αυτόματη διπλή όψη εκτυπώσεων .Είναι εξοπλισμένος με σύστημα πολυμερισμένου γραφίτη υψηλής ευκρίνειας και αποδίδει επαγγελματικής ποιότητας εκτυπώσεις.
Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος

picture

Έγχρωμο Ψηφιακό Πολυμηχάνημα BizHub 190F
Περιγραφή

Το νέο 190f της Konica Minolta προσφέρει ό,τι χρειάζεται ένα μικρό γραφείο –και μάλιστα με περισσότερους από έναν τρόπους: Είτε εγκατεστημένο ακριβώς στο χώρο εργασίας ή σε ένα κεντρικό χώρο, διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα που περιλαμβάνουν: έγχρωμη σάρωση, αυτόματη εκτύπωση και αντιγραφή δυο όψεων, αναλυτική λειτουργία fax, ταχύτητα στην εκτύπωση και χρήση ως φωτοαντιγραφικό είτε για μεμονωμένους χρήστες ή για μικρή ομάδα.


Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος

picture

Έγχρωμο Ψηφιακό Πολυμηχάνημα Bizhub C35
Περιγραφή

Το νέο έγχρωμο πολυμηχάνημα Α4 της Konica Minolta, συνδυάζει καλές επιδόσεις και εξαιρετική τιμή. Μπορεί έτσι να λειτουργήσει ιδανικά, είτε περιφεριακά, είτε ως κόμβος και ταιριάζει τέλεια σε διάφορα περιβάλλοντα. Οι μεγαλύτεροι οργανισμοι, συνήθως παράγουν τον μεγαλύτερο όγκο της εργασίας τους, σε κεντρικά εγκατεστημένα πολυμηχανήματα Α3 και συμπληρώνουν τα κέντρα αυτά παραγωγής, με μικρά περιφερειακά συστήματα κοντά στα γραφεία των χρηστών. Οι μικρότερες επιχειρήσεις, συνήθως εξυπηρετούνται απόλυτα από έναν κεντρικό κόμβο, ο οποίος ικανοποεί τις διαφορετικές ανάγκες ενός τέτοιου οργανισμού.

 

 


Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος

picture

Έγχρωμο Ψηφιακό Πολυμηχάνημα KONICA MINOLTA bizhub C25
Περιγραφή

Το νέο πολυλειτουργικό μηχάνημα της KONICA MINOLTA, θα σας εντυπωσιάσει με την εργονομία του και τη συμπαγή του σχεδίαση. Φιλικό στο χρήστη, με menu που επιτρέπει τον ταχύ και ομαλό χειρισμό του. Ιδανικό εργαλείο, για αποτελεσματική διαχείριση των εγγράφων σας, με εξαιρετικό χρώμα, οικονομικό, fax στο βασικό του εξοπλισμό, δικτυακό, με ενσωματωμένη αυτόματη διπλή όψη εκτυπώσεων και αντιγράφων, αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση για ομάδες εργασίας ή μικρές επιχειρήσεις.

Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος

picture

Έγχρωμο Ψηφιακό Πολυμηχάνημα KONICA MINOLTA bizhub C20
Περιγραφή

Οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι σύνθετοι οργανισμοί απαιτούν εξειδικευμένες λύσεις για αποδοτική παραγωγή εγγράφων και ολοκληρωμένη διαχείριση των εργασιών τους. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η “αποτελεσματική” επικοινωνία στο περιβάλλον του γραφείου. Υιοθετώντας μία εξαιρετικά έξυπνη προσέγγιση, οι επιχειρήσεις αυτού του είδους ενσωματώνουν στις εγκαταστάσεις τους μηχανήματα υψηλής παραγωγικότητας για την κεντρική έξοδο της παραγωγής, με μικρά, τοπικά κέντρα επικοινωνίας όπως το bizhub C20. Αυτό το συμπαγές πολυμηχάνημα για έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις καλύπτει σχεδόν κάθε ανάγκη όσον αφορά τις καθημερινές εργασίες του γραφείου, ενώ είναι παράλληλα εκπληκτικά οικονομικό στη χρήση. Η συμπαγής, κομψή του σχεδίαση και η πληθώρα των λειτουργιών που προσφέρει, το καθιστούν βασικό πλεονέκτημα σε κάθε γραφείο.

Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος