ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΕΑ

Υπολογιστές
Υπολογιστές και περιφερειακά

picture

Υπολογιστής HP Pro 3420 All-in-One

Ο επαγγελματικός υπολογιστής HP Pro 3420 All-in-One είναι ολοκαίνουργιος και αρκετά ισχυρός για να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες του χώρου εργασίας σας. Έτσι έχετε έναν όμορφο υπολογιστή πλήρων λειτουργιών με ποιότητα και αξιοπιστία. Εύκολη εγκατάσταση και χρήση. Απλώς βγάλτε τον από τη συσκευασία, συνδέστε τον και ξεκινήστε την εργασία σας.


Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος

picture

HP CQ1000GRm AMDE-450& Q2022 H0M18EA

Αυτός ο υπολογιστής είναι άμεσα έτοιμος για χρήση και διαθέτει τους τελευταίους επεξεργαστές και chipset Intel
Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος

picture

HP 3130MT XT251EA & 3Υ ONSITE

Σχεδίαση που καλύπτει τις σημερινές και τις μελλοντικές σας ανάγκες. Η ενσωματωμένη ευελιξία και η άμεση παραγωγικότητα θα οδηγήσουν την επιχείρησή σας στο μέλλον. Αυτός ο υπολογιστής είναι άμεσα έτοιμος για χρήση και διαθέτει τους τελευταίους επεξεργαστές και chipset Intel ,υποστήριξη δύο οθονών 1, σειρά μονάδων οπτικού δίσκου, σκληρό δίσκο 320GB και μνήμη DDR3 SDRAM


Τεχνική Περιγραφή Προϊοντος

picture

DELL HY VOSTRO 260+ΟΘΟΝΗ 19"Ε1911Η
Περιγραφή

Η προσφορά περιλαμβάνει:
 MONITOR DELL E-SER LED 19"WIDE BL E1911H  PC DELL VOSTRO 260MT i3-2120,4G,320,FDOS
Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος

picture

NOTEBOOK ACER AS5750Z-B940 + ΕΓΓΥΗΣΗ 2Y CARRY IN
Περιγραφή

Ένας φορητός υπολογιστής με υψηλές επιδόσεις Ιδανικός για την εκπλήρωση των καθημερινών δραστηριοτήτων σας και τη διατήρηση της επαφής σας με όσους γνωρίζετε ανεξάρτητα εάν βρίσκεστε εντός ή εκτός σπιτιού. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Pentium, μεγάλο αποθηκευτικό δίσκο 250GB, ευρεία οθόνη 15.6''και μνήμη που μπορεί να φτάσει μέχρι τα 8GB.

Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος

picture

HP 4530s i3-2330M,4GB,W7PRM A6D75ES
Περιγραφή

Ο επαγγελματικός φορητός υπολογιστής 4530s της ΗΡ συνδυάζει εξαιρετική εμφάνιση με μεταλλικό φινίρισμα και μεγάλη γκάμα λύσεων ασφαλείας. Κομψή απόδοση. Παρακολουθήστε, παρουσιάστε, συσκεφθείτε μέσω βίντεο διάσκεψης και εκτελέστε πολλές εργασίες ταυτόχρονα με αυτόν τον ανθεκτικό και κομψό φορητό υπολογιστή. Αυτός ο ευέλικτος και ασφαλής HP ProBook με οθόνη HD 2 39,6 cm (15,6") εντυπωσιάζει τόσο εντός όσο και εκτός γραφείου.
Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος

picture

A-TELCO BUSINESS CLASSIC
Περιγραφή

Ιδανικός για εφαρμογές γραφείου, internet & multimedia εφαρμογές. Εκμεταλλευτείτε τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει το νέο λειτουργικό Windows 7 Professional, αλλά και την συμβατότητα με παλαιότερες εφαρμογές μέσω του Windows XP mode. Προσφορά ΟΘΟΝΗ LCD 19'' LG W1946S-BF


Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος

picture

A-TELCO BUSINESS
Περιγραφή

Led Display
Σε σύγκριση με την τεχνολογία LCD οι LED οθόνες προσφέρουν πιο αληθινές εικόνες χάρη στην υψηλή αντίθεση. Παράλληλα όντας λεπτότερες καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στο γραφείο σας. Ο νέος επεξεργαστής 2ης γενιάς i5-2320 έχει ταχύτητα στα 3.00GHz και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Intel Turbo Boost πραγματοποιεί αυτόματο overclocking δίνοντας στο σύστημα την υπολογιστική ισχύ που χρειάζεται για να εκτελέσει και τις πιο δύσκολες εφαρμογές.
Τεχνική Περιγραφή Προϊόντος