ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΕΑ

Υπηρεσίες
Η ομάδα άρτια καταρτισμένων Τεχνικών μας είναι κοντά σας ώστε να δώσουμε άμεσα λύση στα προβλήματά σας

picture


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 Η A-TELCO SYSTEM BUILDER  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο τομέα της παροχής υπηρεσίας δημιούργησε ένα πλήθος υπηρεσιών  υποστήριξης προς επιχειρήσεις  θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες που προκύπτουν από την εκτεταμένη  χρήση της  πληροφορικής  και των τηλεπικοινωνιών  στην ζωή μας.
Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε μια ομάδα άρτια καταρτισμένων Τεχνικών έτοιμων ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά το όποιο πρόβλημα προκύψει στη λειτουργία της μηχανογράφησης στην επιχείρηση σας .

Οι Υπηρεσίες που σας προσφέρει το άρτια καταρτισμένο Τεχνικό Τμήμα της A-TELCO SYSTEM BUILDER είναι οι εξής:

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες :

Αναφέρατε μας τις ανάγκες της επιχείρηση σας και εμείς θα σχεδιάσουμε και  θα υλοποιήσουμε με το καλύτερο τεχνολογικά τρόπο την μηχανογράφηση της επιχείρηση σας

Εγκατάσταση Δομημένης  Καλωδίωσης DATA-VOICE: 

Ύστερα από μελέτη του χώρου στον οποίο θα εγκατασταθούν τα κανάλια , σας ετοιμάζουμε προσφορά  μετά υλικών και εργασιών για την τοποθέτηση δομημένης καλωδίωσης DATA- VOICE . Η εγκατάσταση παραδίδεται μαζί με το χάρτη εγκατάστασης και με τερματισμένα τα άκρα της καλωδίωσης αριθμώντας  τα σημεία σύνδεσης - θέση εργασίας με θέση στο Patch Panel  

Παρακολούθηση  χώρου με χρήση καμερών CCTV:  

Εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος και καταγραφή των δεδομένων σε συσκευή DVR . Το σύστημα είναι δυνατόν να ρυθμιστεί  ώστε ο χρήστης να έχει ελεγχόμενη πρόσβαση στο χώρο από μακριά είτε μέσω οθόνης PC με χρήση του διαδικτύου, είτε μέσω Smart Phone έχοντας το κατάλληλο λογισμικό .   

Βελτίωση – Αναβάθμιση
Μηχανογράφησης:

Εάν έχετε ήδη Μηχανογραφηθεί αλλά αντιμετωπίζετε προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της υπάρχουσας εγκατάστασης , προβλήματα που οφείλονται είτε στην ελλιπή υποστήριξη είτε στο λάθος σχεδιασμό, αναλαμβάνουμε την υποστήριξη του υπάρχοντος  εξοπλισμού ή την από αρχή σχεδίασή του ώστε να καταστεί ο ήδη υπάρχων εξοπλισμός λειτουργικός.

Τηλεφωνική Υποστήριξη :             

Άμεσα και γρήγορα ο Τεχνικός μας θα σας καθοδήγησει  στην επίλυση του προβλήματος  δίνοντάς σας οδηγίες από το τηλέφωνο στο βαθμό που το επιτρέπει η φύση του προβλήματος και η γνώση ή η εμπειρία του χρήστη ώστε  να μπορέσει να εκτελέσει σωστά τις οδηγίες του Τεχνικού. 

Υποστήριξη με χρήση της
τεχν/γίας REMOTE DESKTOP:  

Αυτή η υπηρεσία αποτελεί μέρος του Ετήσιου Συμβολαίου Υποστήριξης.

Υποστήριξη Τηλ/κών Κέντρων    Alcatel – lucent.

 

Η A-TELCO SYSTEM BUILDER  ως πιστοποιημένος συνεργάτης  της  ALCATEL- LUCENT  αναλαμβάνει να την εγκατάσταση  καθώς και την υποστήριξη των τηλεφωνικών κέντρων  ALCATEL- LUCENT.  

Οικονομικά Πακέτα

 Συμβολαίων  Συντήρησης  Ετήσιας Διάρκειας:

Η A-TELCO SYSTEM BUILDER προσφέρει ευέλικτα πακέτα Συμβολαίων Υποστήριξης Ετήσιας Διάρκειας. Σκοπός μας είναι η κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών που η κάθε επιχείρηση έχει . Τα ευέλικτα πακέτα υποστήριξης καθώς και οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι σε θέση να σας καλύψουν κάθε σας ανάγκη.  Επικοινωνήστε σήμερα με το Τεχνικό μας Τμήμα  για περισσότερη πληροφόρηση .

 

Επίσκεψη Τεχνικού  :

 

Η A-TELCO SYSTEM BUILDER αναλαμβάνει να στείλει τεχνικό στο χώρο σας. Η χρέωση γίνεται με την ώρα απασχόλησης του Τεχνικού.
Η Μέγιστη χρέωση που ο πελάτης θα κληθεί να πληρώσει είναι η χρέωση του ποσού των 39,00€ μετά φόρου.
Στη περίπτωση που χρειαστούν παραπάνω ώρες θα πρέπει ο Τεχνικός  να έχει ενημερώσει το πελάτη για το επιπλέον κόστος και ο πελάτης θα πρέπει να αποδεχτεί την επιπλέον χρέωση. Για το κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας μπορείτε να ενημερωθείτε από τον Τιμοκατάλογο μας .